Tulevat tapahtumat

Syksyllä 2016

Ilmestyy marraskuussa:

Lohturuokaa – Tietoista herkuttelua

Outi Rinteen kolmas hyvän olon ruokakirja. Lisätietoja: 

Lohturuokaa-kirja

Kustantajan sivut

 

 

Luennot:

Luennoin mm. hyvän mielen ruoasta, ruokaan liittyvistä mielihaluista ja niiden hallinnasta sekä tietoisesta syömisestä. Inspiroivat ja käytännönläheiset luennot ovat kestoltaan 45 min – 11/2 t ja sopivat mm. yritysten ja yhteisöjen hyvinvointipäivän sisällöksi. Pyydä tarjousta!

Aiemmat tapahtumat:

Tietoisen syömisen kurssi

To 3.3. klo 17:30 – 20:30, Järvenpään Opistolla

Järvenpään Yhteiskoulu (kotitalousluokka, Urheilukatu 7-9, 04400 Järvenpää). Kurssimaksu 40 €.

 

Millaista ruokaa juuri minä tarvitsen? Voinko syödä mitä mieleni tekee? Miten voin nauttia syömisestä kaikilla aisteilla – ilman tunnontuskia? Illan kurssilla kokoonnumme tietoisen syömisen äärelle käytännönläheisin harjoituksin. Valmistamme ja nautimme yhdessä myös pienen kehoa ja mieltä hellivän iltapalan. Huom: allergiat ja erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen. Suunniteltu iltapala on luontaisesti gluteeniton ja maidoton, mutta saattaa sisältää esim. pähkinöitä/siemeniä, marjoja ja hedelmiä.