Kuva: Outi Rinne

Luennot:

Hyvän mielen ruokaa 

  • Millainen ruoka antaa sopivasti virtaa päivään ja tukee hyvää suoriutumista työssä ja vapaa-ajalla?
  • Miten stressinhallintaa ja psyykkistä palautumista voi tukea ruokailun avulla?

Syöminen hallintaan

  • Mikä kaikki vaikuttaa syömiseen ja ruokavalintoihimme?
  • Mistä mielihalut syntyvät ja miten niitä voi säädellä?
  • Tunnesyömisestä ja itsensä hyväksymisestä

Ravitsemuspsykologiaa ja tietoisuustaitoja yhdistävät luennot tarjoavat tietoa ja käytännön ratkaisukeinoja työ- ja vapaa-ajan hyvinvointiin. Luennot ovat kestoltaan 45 min – 11/2 t ja sopivat mm. yritysten ja yhteisöjen hyvinvointipäivän sisällöksi.

> Pyydä lisätietoja

Kuva: pixabay.com

Valmennukset:

Tietoisen syömisen valmennukset

  • Millaista ruokaa juuri minä tarvitsen?
  • Tunnesyömistä – minullako?
  • Miten suhtaudun mielitekoihin ja vapaudun ruokakoukuista?

Valmennuksessa lähestytään ruokaa ja syömistä uudella tavalla. Kieltojen ja rajoitusten sijaan tutkitaan sitä, miten elämäntapamuutosta voi tukea mindfulness- eli tietoisuustaitojen avulla ja vapautua nauttimaan syömisestä kaikilla aisteilla – ilman tunnontuskia.  Käytännönläheisen valmennuksen kesto voi olla yhden illan workshopista viiden tapaamiskerran prosessiin. Teen myös yksilövalmennuksia.

> Pyydä lisätietoja

Kuva: Outi Rinne

 

SaveSave

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *