Okei, nyt on vihdoin (ja viimein!) aika paljastaa vuoden mittainen aamuyön tuntien ja myöhäisillan salaisen puuhastelun tulos. Syyllinen viime aikojen blogihiljaisuuteen on tässä (rumpujen pärinää…): Lohturuokaa – Tietoista herkutteluahyvän olon ja lempeän nautiskelun keittokirja. Kolmas ruokakirjani jatkaa hyvää tekevän herkuttelun ja lempeän, itseä kuuntelevan syömisen linjoilla.

lohturuokaa_kansi

Kustantajan esittelytekstissä kiteytyy olennainen:

”Lohturuoka on helppoa, makuhermoja hellivää ja hivenen syntistä. Mutta voiko se olla myös terveellistä? Lohturuokaa päivittää mukavuusruoat uuteen asuun: rouskuvat sipsit syntyvät munakoisosta, perjantain pizzasuosikki saa bataattipohjan, ja jälkiruokamoussen salaisuus on raakasuklaa.

Herkkujen valmistuessa keittiöpsykologi Outi Rinne kypsyttelee myös ajatuksia syömisen mieliteoista, tunnesyömisestä ja siitä, miksi tarvitsemme silloin tällöin hemmotteluruokia. Lohturuokaa ei kiellä mielitekoja vaan tyydyttää himon tarjoamalla tilalle houkuttelevia vaihtoehtoja, jotka hellivät niin mieltä kuin vatsaakin – ja pitävät myös omantunnon tyytyväisenä.”

Lempilapseni lähti tällä viikolla painokoneiden prässättäväksi ja ilmestyy kauppoihin lähiviikkoina! Kuten pikkulapsivaiheessa aina, huusholli on ollut kaaoksessa ja blogikotikin iloisesti rempallaan mutta silti olen luopumisesta haikeana. Ja toisaalta innosta pinkeänä, sillä tämä on ollut kiistämättä suosikki kirjaprojektieni joukossa.

Nyt sitten vain odotellaan ja jännitetään. Ja ettei aika tulisi pitkäksi, tulen pian tarjoilemaan vähän maistiaisia herkkuresepteistä. Voit myös käydä etukäteen kurkkimassa kulissien taakse täältä: www.lohturuokaa.fi

Siihen saakka: Lempeän leppoisaa sunnuntaipäivää ystävät!

 

 

6 kommenttia “Tulossa pian: Lohturuokaa-kirja!”

  1. Onnea jo etukäteen. Kirjassa näyttää olevan kiva ja ajankohtainen aihe, mutta kuitenkin herkullinen. Jään odottamaan innolla.

    1. Kieltämättä myös marraskuun pimeät illat ja villasukissa kotoilu ovat olleet mielessä kun suunnittelin kirjaa.

  2. Kuulostaa aivan superihanalta! Syksy etenee ja säät kylmenevät. Juuri näille ruuille on käyttöä, kun kaamos todella iskee tajuntaan. Odotan siis kirjaasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *