Tervetuloa uuteen blogiini!

Tässä videossa kerron tarkemmin, mistä MieliRuoassa on kyse.

MieliRuoka sivusto ja – blogi käsittelevät ruokaa, josta tulee hyvä mieli. Käytännössä tämä tarkoittaa siis tietoa, reseptejä ja vinkkejä siitä, millainen ruoka ja ravinto tukee mielen hyvinvointia ja aivojen terveyttä.

Blogia ylläpidän minä, eli Outi Rinne, ravinnon ja mielen hyvinvointiin perehtynyt psykologi, gastronominen tutkimusmatkailija ja ruokanörtti. Joku saattaa muistaa minut myös aiemmasta blogistani Keittiökameleontti, jonne kirjoittelin kasvis- ja raakaruokareseptejä. Päätin kuitenkin suunnata bloggaamisen kanssa vähän uusille urille ja perustaa kokonaan uuden sivuston, koska haluan tutkia vähän laajemmin sitä, millä kaikilla tavoilla ruoka tekee meidät onnelliseksi ja miten voimme lisätä tietoista syömistä ja elämäntapoja. Reseptien lisäksi kerään tänne sekä tutkimustietoa että kokemuksia em. aiheista, lisäilen artikkeleita, videoita, linkkejä, ideoita ja inspiraatiota. Myös kaikenlaiset kommentit, kysymykset ja palaute ovat erittäin tervetulleita!

Mukavaa että löysit tänne ja toivottavasti nähdään jatkossakin!

 

 

2 kommenttia “Tervetuloa!”

  1. Hei, onko keittiökameleonttisivujen reseptejä saatavilla vielä? Eivät aukea ainakaan minun koneella? Lisäksi mistä löydän Raakaruoka_aika kirjssa mainitun gluteiinittoman pastan ohjeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *