Platteranigif

Huom: ILMOITTAUTUTMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Tietoisen syömisen workshop

ke 11.5.2016 klo 17:30 – 21:00

ERY ry:n koulutustila, Museokatu 9, Helsinki

 

Millaista ruokaa juuri minä tarvitsen? Voinko syödä mitä mieleni tekee? Miten löytää aito syömisen ilo ja vaihtaa stressisyöpöstä tietoiseksi nautiskelijaksi? 

Ravitsemustietoa tulee joka tuutista mutta yhä useampi meistä on hukassa oman syömisensä kanssa. Kohtaamme ohjeita, sääntöjä ja rajoituksia, toisaalta hetken mieliteot on helpompaa tyydyttää kuin koskaan. Tai ehkä ruokavaliosi on kunnossa, mutta syömishetkiä vaiva kiire ja stressi. Miten tahansa, lopputulos on usein syyllisyys ja mielipaha tai kiukkuinen vatsa ja tukkoinen olo.

Tietoinen syöminen on yksi helpoimpia keinoja lisätä omia läsnäolon taitoja ja parantaa elämänlaatua. Illan workshopissa etsimme myös entistä joustavampaa ja oman näköistä, iloista ruokasuhdetta käytännönläheisin harjoituksin. Workshopin jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua samaan hintaan viiden viikon nettivalmennukseen, jossa saat viikoittain lisää käytännön vinkkejä ja omia taitoja vahvistavia harjoituksia.

Workshopin hinta on 50 € (sis. alv 24%) sisältäen materiaalit, iltapalan* ja verkkovalmennuksen. Ilmoittautumiset ti 3.5.2015 mennessä: outi.rinne@meleon.fiToimi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

*gluteeniton, vegaaninen & raaka

…………………………………………………

Tässä vielä muutama ajatus tietoisesta syömisestä.

[vc_video link=’https://youtu.be/MirFqmeM3LE’]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *