Artikkelikuva: Pixabay.com

Kävin Sanna Mämmin haastateltavana tunne- ja lohtusyömisestä. Pääset kuuntelemaan audion klikkaamalla kuvaa.

Terveys edellä on Sannan uusi podcast-sarja, jossa käsitellään erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Terveys edellä -radio on lötyy täältä.

”Terveys Edellä katsoo terveyttä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, jolla on aivot, aistit, mieli, keho ja sen toiminnot. Kaikki nämä ovat yhteydessä toisiinsa. Koska jokainen meistä on yksilö, on tärkeää oppia havainnoimaan mikä sopii minulle, mikä on oman kehoni ja mieleni yhteys. Ohjelmassa käsitellään kehon eri osa-alueita, terveyttä, mielenterveyttä, liikuntaa, joogaa ja meditaatiota. Vieraina eri alojen asiantuntijoita sekä erilaisia ihmisiä, joilla on vinkkejä oman terveellisen elämän etsimiseen. Ohjelman juontaa ja toimittaa, elämäntaidonvalmentaja, joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja Sanna Mämmi.”

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

4 kommenttia “Syömishimot hallintaan”

  1. Haastattelusta tuli mieleen että imetysaikana mulla oli kamala himo maksaan ja tomaatteihin, ja pinaattiin, vaikka en normaalistai mitään maksaa syönyt. Oli kai raudanpuutetta….

    1. Ja tähän vielä… 🙂 Tuosta maksan himosta olen kuullut muiltakin ja minunkin teki mieli maksalaatikkoa (jota en koskaan muulloin ole syönyt vapaaehtoisesti!) – Ja sehän oli tietysti vielä neuvolan kiellettyjen listalla. Taisin syödä silti 😀 Kovin pahoja vaurioita ei näytä jälkikasvulle aiheuttaneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *