Raakaruoka-aika! – Herkkuja ilman hellaa ja uunia

Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse – raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakaruoka-aika! lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. 

Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Raakaruoka-aika! opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Reseptien ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.

Kustantajan sivuille…

Muut ruokakirjat:

 

Onnellisuutta lautasella: Mielekkäät eväät – Ruokaa hyvälle mielelle

 

Sallitun nautiskelun kirjani Lohturuokaa – Tietoista herkuttelua

 

SaveSave

SaveSave

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *